Select Page

BRAGA 2024

16 dijakov naše šole si je med 4.2.2024 in 25.2.2024 nabiralo delovne izkušnje v Bragi na Portugalskem v okviru projekta Erasmus+.

POT TJA IN NAZAJ

Okrog 14. ure smo se zbrali pred Ekonomsko šolo Murska Sobota, tam smo v tri kombije naložili svoje stvari  in se odpeljali proti letališču Treviso. Ob 21.uri smo imeli let; v Porto smo prispoeli okrog 23. ure. Z avtobusom smo se odpeljali do  našega hotela v Bragi.

Ob 13. uri nas je avtobus pobral in nas odpeljal do letališča v Portu. Okrog 21. ure smo pristali v Trevisu. Od tam smo se s kombiji odpeljali  proti Ekonomski šoli Murska Sobota.. Pred šolo smo prispeli okrog 1. ure zjutraj.

NASTANITEV

Nastanjeni smo bili v mestu Braga, v hotelu Basic Braga by Axis, blizu centra mesta. Bivali smo v 1., 3. in 5. nadstropju, sobe so bile dvoposteljne in troposteljne s kopalnico,brez balkona.

PROSTI ČAS

Poleg same prakse in drugih nujnih obveznosti smo dijaki imeli tudi zelo veliko prostega časa. Vsak pa je svoj prosti čas izkoristil malo drugače.

EKSKURZIJE

Dijaki, ki so se odpravili na izobraževanje v tujino, niso le raziskovali učnih poti v učilnicah, temveč so tudi odkrivali bogastvo novih kultur skozi vrsto raznolikih ekskurzij.

HRANA

Pred odhodom na prakso smo dan pričeli z zajtrkom v hotelski restavraciji.  Zajtrk v hotelu je bil samopostrežen in zelo raznolik, zato je vsak našel nekaj, kar mu je bilo všeč.

IZOBRAŽEVANJE

Intervjuji z delodajalci in organizatorji praktičnega izobražvanja.

Dostopnost