Select Page

OBVESTILA

Dokumenti

Obrazci, dokumenti

Jedilnik

Šolska malica in jedilnik

OBVESTILA ZA DIJAKE, STARŠE IN ZAPOSLENE

Spomladanski rok poklicne mature 2022

Spomladanski rok poklicne mature 2022 traja od 28. 5. 2022 do 22. 6. 2022.

Koledar pisnih izpitov na spomladanskem roku poklicne mature 2022 je objavljen na povezavi: Spomladanski-rok-PM-2022-pisni-izpiti.

Koledar ustnih izpitov na spomladanskem roku poklicne mature 2022 je objavljen na povezavi: PM RAZPORED USTNIH IZPITOV – spomladanski rok 2022 OBJAVA

Navodila kandidatom za opravljanje izpitov poklicne mature so objavljena na povezavi: NAVODILA KANDIDATOM za izvedbo PM

Spomladanski rok splošne mature 2022

Spomladanski rok splošne mature se za dijake 4. letnika programa ekonomska gimnazija začne 4. maja 2022.

Koledar pisnih izpitov na spomladanskem roku splošne mature 2022 je objavljen na povezavi: Spomladanski-rok-SM-2022-pisni-izpiti.

Koledar ustnih izpitov na spomladanskem roku splošne mature 2022 je objavljen na povezavi: RAZPOREDI USTNIH IZPITOV na SM 2022-OBJAVA

Navodila kandidatom za opravljanje izpitov splošne mature so objavljena na povezavi: NAVODILA KANDIDATOM za izvedbo SM

Mladi val

Naše dijake boste danes še zadnjič v tem šolskem letu lahko slišali v Mladem valu na Murskem valu. Oddaja je na sporedu ob 19.00. Vabljeni k poslušanju!

Popravni in predmetni izpiti za dijake zaključnih letnikov (4.a, 4.d)

V sredo, 25. 5. 2022, bodo potekali popravni in predmetni izpiti ter izpiti za izboljšanje ocene za dijake zaključnih letnikov. Pisni izpiti ob 11. uri v uč. N34 (MAT), ustni izpiti (MAT) ob 13. uri v uč. N34. Predmetni izpiti iz ŠPORTNE VZGOJE bodo ob 11. uri v športni dvorani. K izpitom se je potrebno prijaviti s prijavnico.

Predaja ključa

V petek, 20. 5. 2022, ob 8. 45, se boste dijaki (3A, 3C, 3D1G) potegovali za “KLJUČ” šole, ki ga bodo na tradicionalni prireditvi predali dijaki zaključnih letnikov na zelenici pred šolsko avlo. Dijaki z razredniki pripravite osem (8) članske ekipe, ki bodo sodelovale v igrah.

Ostali dijaki nižjih letnikov z razredniki ter ostali učitelji in zaposleni šole poskrbite za “športno” navijanje in prijetno vzdušje.

Predajo ključa organizirajo lanskoletni zmagovalci v sodelovanju z ostalimi razredi zaključnih letnikov pod mentorstvom razrednikov ter v sodelovanju z Dijaško skupnostjo.

KOLEDAR DOGODKOV

Nalaganje... Nalaganje...

Ko se ne počutim "OK"

Včasih pride čas, ko se ne počutimo “ok”. Včasih nas kaj skrbi, čutimo strah, tesnobo … Včasih je v stiski nekdo, ki ga poznamo. Preberi več.

Kaj lahko naredim, da mi bo lažje?

Priročnik Kaj lahko naredim, da mi bo lažje? vam bo pomagal prepoznati znake morebitne stiske in vaše reakcije v stiski. Povezave v priročniku vas vodijo do koristnih spletnih vsebin o tesnobi, strahu, jezi in žalosti ter do zanimivih zvočnih posnetkov. Preberi več.

Dostopnost