Select Page

OBVESTILA

Dokumenti

Obrazci, dokumenti

Jedilnik

Šolska malica in jedilnik

OBVESTILA ZA DIJAKE, STARŠE IN ZAPOSLENE

Delavnice za dijake 1. BD ter 1. C

V petek, 9. 6. 2023 bo potekala delavnica z naslovom “STRES MED MLADIMI“. Predavatelji s Centra za krepitev zdravja bodo z nami spregovorili o vzrokih za stres, o znakih in simptomih stresa in kako obvladati stres. Srečali se bomo v dveh skupinah:
– 1. b in 1. d ob 8.45 v N38 ter
– 1. c ob 10. 25 v N42.
Dijake spremljata Nataša Gomiunik (1.b in 1.d) in Melisa Košar (1.c).

Preventivni dogodek “Prometna varnost”

Preventivni dogodek “Prometna varnost” z delavnicami, ki ga organizira Center varne vožnje (CVV) v sodelovanju z  Agencijo za varnost prometa in Policijo v torek, 6. 6. 2023.
Dogodka se bodo udeležili dijaki oddelka 1.bd. Dijaki imajo prvi dve uri po urniku, nato opravijo malico, med  9.30 in 12.00 uro se bodo udeležili dogodka, nato se vrnejo k pouku.

Spremljevalci: Tjaša Gerič, Milena Zavec (4. ura), Simona Pajnhart (5. in 6. ura).

Pohod ob spominskih obeležjih

V petek, 26. 5. 2023, s pričetkom ob 9.00, se bodo dijaki 1. C ter 1. BD v okviru interesnih dejavnosti udeležili tradicionalnega pohoda ob spominskih obeležjih v Murski Soboti. Dijaki opravijo prvi dve uri pouka po urniku do 8.30, nato se z avtobusom odpeljejo do CŠOD MS (bivši dijaški dom), Tomšičeva 15, Murska Sobota, kjer prevzamejo malico in se ob 9. uri udeležijo vodenega pohoda.
Dijake spremljajo: Denis Lutar, Melisa Košar, Simona Pajnhart, Suzana Sep.

KOLEDAR DOGODKOV

Nalaganje... Nalaganje...

Ko se ne počutim "OK"

Včasih pride čas, ko se ne počutimo “ok”. Včasih nas kaj skrbi, čutimo strah, tesnobo … Včasih je v stiski nekdo, ki ga poznamo. Preberi več.

Kaj lahko naredim, da mi bo lažje?

Priročnik Kaj lahko naredim, da mi bo lažje? vam bo pomagal prepoznati znake morebitne stiske in vaše reakcije v stiski. Povezave v priročniku vas vodijo do koristnih spletnih vsebin o tesnobi, strahu, jezi in žalosti ter do zanimivih zvočnih posnetkov. Preberi več.

Dostopnost