Select Page

OBVESTILA

Dokumenti

Obrazci, dokumenti

Jedilnik

Šolska malica in jedilnik

OBVESTILA ZA DIJAKE, STARŠE IN ZAPOSLENE

Govorilne ure za starše

Spoštovani starši in skrbniki,
obveščamo vas, da bodo v torek, 11.5.2021, med 16.00 in 17.30 uro, govorilne ure oz. roditeljski sestanki za starše. V uvodu bomo prisluhnili tematskemu predavanju, sledili bodo invidividualni razgovori z razredniki in učitelji. Predavanje bo potekalo preko aplikacije ZOOM, povezava bo objavljena pol ure pred začetkom na spletni strani šole.
Vabljeni.

Glasovanje za videoposnetek dijakov 4.c oddelka TOUR DE PREKMURJE – 40 kilometrov okusov pokrajine ob Muri

Dijaki 4. C oddelka Ekonomske šole Murska Sobota, pod mentorstvom Darje Horvat in Cvetke Gomboc Alt, tudi letos sodelujejo na 18. mednarodnem srednješolskem festivalu »Več znanja za več turizma«, ki ga organizirajo Turistična zveza Slovenije.

Dijaki so pripravili promocijski videospot pod naslovom TOUR DE PREKMURJE – 40 kilometrov okusov pokrajine ob Muri. Glasovanje za »naj promocijski videospot« bo potekalo od torka, 4. maja 2021 od 8. ure dalje do torka, 11. maja 2021 do 17. ure, na spletni strani Turistične zveze Slovenije.

Vse obiskovalce vabimo, da oddate en glas na dan, za omenjeni videospot, saj boste s tem povečali možnost dijakom 4. C oddelka, da na festivalu dosežejo najvišje priznanje! Hvala.

Glasujte za naš videospot, tako da VSAK DAN kliknete GLASUJ pod videoposnetkom  TOUR DE PREKMURJE – 40 kilometrov okusov pokrajine ob Muri. na naslednji povezavi: https://turisticna-zveza.si/video-glasovanje/vec-znanja-za-vec-turizma-moj-kraj-moj-chef

ANKETNI VPRAŠALNIK O ŠOLSKI PREHRANI

Naše zdravje je v veliki meri odvisno od ustrezne prehrane, ki mora biti raznolika, pravilno sestavljena in tudi pravilno pripravljena.

V želji po izboljšanju vaših prehranjevalnih mnenj glede šolske prehrane, smo za dijake pripravili anketni vprašalnik. Z njim želimo pridobiti čim bolj realen vpogled glede organizacije prehrane v šoli. Ob tem bomo vsekakor veseli vaših predlogov, pohval in pripomb, katere bomo uporabili kot osnovo pri načrtovanju izboljšav na področju šolske prehrane. Vprašalnik je anonimen, prosimo vas le, da spodaj navedete vaš spol in kateri letnik obiskujete.

Anketa: https://forms.gle/SJm5TdefqKcNwuJe7

Ogled gledališke predstave “Najstnica Neja”

V torek, 4.5.2021, s pričetkom ob 8.45 uri, si bomo preko ZOOM-a v okviru kulturnih dejavnosti ogledali gledališko predstavo “Najstnica Neja” v izvedbi KIng Kong teatra. Predstava govori o ključnih trenutkih zveze med dvema mladima človekoma. Povezava do predstave bo jutri od 8.30 ure objavljena na spletni strani šole. Prosimo, da se vsi dijaki, ki imate pouk na daljavo, vključite do 8.40 ure. Zaradi preverjanja prisotnosti se obvezno prijavite z imenom in priimkom ter navedite še razred (npr. Maja Podgoršek 3A).
Dijaki, ki imate pouk na šoli, si boste film ogledali v učilnicah, ki so objavljene na povezavi.

Ogled predstave: Zoom

Pisni izpit iz slovenščine (izpitna pola 1 – esej) na splošni maturi v torek, 4.5.2021

V torek, 4. maja 2021 se s pisnim delom iz slovenščine (izpitna pola 1 – esej) začenja spomladanski rok splošne mature. Pisni izpit traja od 9.00 do 11.00 ure.

Pisni izpit bo potekal v prostorih Višje strokovne šole (prvi vhod in takoj po stopnicah gor (prva in druga učilnica – N5 in N6).Na šoli morate biti najkasneje ob 9.30 uri.
Pred vstopom v učilnice si je potrebno razkužiti roke, prav tako pa je obvezna zaščitna maska.

KOLEDAR DOGODKOV

Nalaganje... Nalaganje...
Dostopnost