Select Page

RAVNATELJ

Darko Petrijan, univ. dipl. ekon.

(02) 521 34 00

darko.petrijan@guest.arnes.si

Prisrčno pozdravljeni!

Ekonomska šola Murska Sobota je šola z bogato, 81- letno tradicijo, številnimi uspehi in ambicijami, ki želi postati središče odličnosti na področju izobraževanja v regiji. S kvalitetnim izvajanjem izobraževalnih programov, učitelji, ki znajo prisluhniti slehernemu dijaku ter odličnimi pogoji dela na šoli, ki po arhitekturnih rešitvah na področju šolstva spada med deset najlepših stavb na svetu, želimo dijakom posredovati kompetenčna in praktično uporabna znanja v spodbudnem, varnem in ustvarjalnem učnem okolju ter graditi odlične temelje za nadaljnje izobraževanje ali poklicno kariero.

Številne, za šolo prepoznavne interesne dejavnosti, omogočajo, da vsak posameznik v polni meri razvije svojo ustvarjalnost in talente na področjih projektnega učenja, glasbenega in likovnega ustvarjanja, fotografije in filma, turizma, učenja tujih jezikov ter skrbno pripravljenih strokovnih ekskurzijah doma in v tujini.

Dragi dijaki,

želim, da se boste na naši šoli odlično počutili in veliko naučili. Da boste spoznali prave prijatelje in razvili pripadnost šoli. Upam, da vam bodo srednješolska leta, ki spadajo med najlepše življenjsko obdobje, ostala v najlepšem spominu.

 Darko Petrijan, ravnatelj

Dostopnost