Select Page

PRAKSA LOGISTIČNI TEHNIK

Naš delovni dan se je začel 1. 11. 2016. Delovni čas je trajal od 10. do 15. ure, vmes smo imele 1 uro prosto za malico, ki so nam jo pripravile družine.

Nuša Lovenjak, Mojca Mutvar in Manuela Tibaut – smer logistični tehnik – smo delale v podjetju British Heart Foundation, dobrodelni organizaciji, ki sprejema rabljene izdelke ter jih prodaja naprej, ves dobiček od prodaje pa je namenjen ljudem z boleznimi srca. V podjetju delajo vse generacije: starejši ljudje, ljudje s posebnimi potrebami, ljudje, ki so na cesti in je podjetje poskrbelo zanje in predvsem veliko prostovoljcev.

Naše delovne naloge so bile sortiranje izdelkov glede na rok uporabe in opravljanje različnih administrativnih del. Pokazali so nam tudi logistične naloge v njihovem skladišču in sprejem ter izbris izdelkov, ki so prišli v podjetje, oz. kateri izdelki niso bili več uporabni za prodajo. Zaradi bližajočih se božičnih praznikov smo pomagale okrasiti njihovo izložbo z božičnimi okraski ter priskočile na pomoč pri vseh spremljevalnih aktivnostih tekom priprave na praznične dni. S pripravami Britanci začnejo takoj po dnevu čarovnic, torej 1. novembra.

Dostopnost