Select Page

V torek, 21. marca 2023 je na šoli potekalo šolsko tekmovanje v znanju računovodstva, ki so se ga udeležili dijaki drugega in tretjega letnika programa ekonomski tehnik. Tekmovanje je v tem šolskem letu prvič organizirano pod okriljem Društva matematikov, fizikov in astronomov Slovenije.

Na šolskem tekmovanju v znanju računovodstva je v 1. tekmovalni skupini – Temeljne računovodske informacije sodelovalo 28 dijakov iz 2. c oddelka. Bronasta priznanja so osvojili naslednji dijaki: Sanja Šumak, Vita Makoter, Tinkara Fras, Jesika Dominko, Stela Gerič Šarkezi, Teo Gangl, Enej Žökš, Luna Mitev, Laura Gabor in Alex Šnurer. Najboljši trije, to so Sanja Šumak, Vita Makoter in Tinkara Fras, so se uvrstili na državno tekmovanje.

V 2. tekmovalni skupini – Materialno knjigovodstvo je sodelovalo 25 dijakov iz 3. c oddelka. Bronasta priznanja so osvojili naslednji dijaki: Matjaž Magyar, Maša Kulčar, Hana Žerdin Hozjan, Gašper Recek, Niki Toth, Lana Bukovec, Lučka Lukač, Nastja Nemec in Ema Tursunović. Na državno tekmovanje so se uvrstili Matjaž Magyar, Maša Kulčar in Hana Žerdin Hozjan.

Vsem tekmovalcem čestitamo za dosežene rezultate in jim želimo veliko uspeha na državnem tekmovanju, ki bo 21. aprila 2023 na naši šoli.

Mentorici Majda Svetec in Darja Horvat

Dostopnost