Select Page

Obveščamo vas, da je objavljen urnik za mesec oktober.

Predavanja bodo potekala na daljavo preko videokonferenc (MS Teams, Zoom), zato si obvezno preberite Navodila za delo na daljavo in si prenesite aplikacijo na vaš računalnik in/ali telefon.

Do konca tega tedna, se boste VSI, ki se želite udeležiti predavanj, prijavili na naš e-naslov, izobrazevanje.odraslih.esms@gmail.com, da vas učitelji dodajo v Teamse oz. Zoom. (PRIMER: Janez Novak se prijavljam na predavanje iz M3 Ekonomika poslovanja, Temeljne računovodske informacije, ki bo 19. oktobra in 2. novembra 2021 pri prof. Horvat)

Na izpit se morate prav tako prijaviti – vsaj 5 dni prej, da vam pošljemo položnico in utegnemo preveriti plačilo, ki mora biti opravljeno vsaj 2 dni pred izpitom.

(PRIMER: Janez Novak se prijavljam na izpit iz Retorike, ki bo 3. novembra pri prof. Š. Šiftar)

 Če se izpita, na katerega ste se prijavili, ne morete udeležiti, nam pišete vsaj 1 dan pred izpitom, saj ste v nasprotnem primeru izkoristili izpitni rok in morate izpit naslednjič ponovno plačati.

(PRIMER: Janez Novak se odjavljam od izpita iz Retorike, ki bo 3. novembra pri prof. Š. Šiftar)

NAVODILA ZA DELO NA DALJAVO

V Microsoft Teams se prijavite preko spletne strani office.com ali si prenesite aplikacijo teams. Uporabniško ime in geslo boste prejeli na elektronski naslov v četrtek (lanskoletni udeleženci IO in naši bivši dijaki EŠMS to geslo že imate).

Če potrebujete pomoč pri prvi prijavi si lahko ogledate spodnji video ali pošljete elektronsko sporočilo na dpetje@ekonomska-ms.si

https://www.youtube.com/watch?v=6gUT_hu9vKY&feature=youtu.be

Dostopnost